FlexDAY 2023: 2 dagen samen werken aan betere patiëntenzorg

door | jun 22, 2023 | nieuws

Zaterdag 17 juni organiseerden we de jaarlijkse FlexDAY. We kwamen samen om de nieuwste ontwikkelingen in de praktijken en ideeën voor betere patiëntenzorg te delen. Het waren twee dagen met informatieve sessies, breakout-sessies, de algemene ledenvergadering en veel tijd om tijdens lunch en diner van elkaar te leren.

Data en ervaringen delen

Het Living Lab  (van huisarts Vladan Ilić van Westerdokters in Amsterdam) inspireerde ons met wat er mogelijk is met AI om continuïteit van zorg te kunnen blijven leveren. Er werd gediscussieerd en bijgepraat over de ontwikkeling van het GRIP-programma voor chronische zorg. We deelden data met elkaar over onze praktijkvoering om van elkaar te kunnen leren en zo te bekijken hoe iedereen de zorg en praktijkvoering kan verbeteren.

Een huisartsenpraktijk hebben, kan ook gewoon leuk zijn

Een veel genoemd hoogtepunt was de interactie onderling; veel praktische tips werden uitgewisseld. De goede sfeer werd daarnaast als opluchting ervaren: ’Na al het negatieve nieuws over het voeren van een praktijk is dit een aangename verandering: prettig om het ook eens te hebben over hoe leuk het kan zijn’. Hier sluiten we ons graag bij aan. Met plezier kijken we terug op een mooie derde editie; we willen hierbij iedereen bedanken voor de fantastische dagen.

Meer tijd voor patiënten en meer vrijheid in de eigen agenda

Wil je meer weten over de manier waarop deze huisartsen wel voldoening, energie en plezier halen uit het runnen van een huisartspraktijk? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er alles over.