Praktijkhouders gezocht

Kom je als praktijkhouder de huisartsenzorg versterken?

Flexdokters is op een missie om kleinschalige huisartsenzorg te behouden door middel van het aantrekkelijk maken van het praktijkhouderschap. Flexdokters is een coöperatie van zelfstandige praktijkhouders die dankzij de bewezen werkwijze meer tijd hebben voor patiëntenzorg, met meer regie op de eigen agenda en met een goede werk-privé balans.

Flexdokters is er niet alleen voor bestaande praktijkhouders, maar we zijn ook altijd op zoek naar enthousiaste huisartsen die een eigen huisartspraktijk willen starten of overnemen. En ook met stoppende huisartsen met hart voor continuïteit van zorg komen we graag in contact. Interesse? Bekijk onderstaande vacatures of neem contact op!

Actuele vacatures

Ons aanbod voor starters

  • Een eigen huisartspraktijk met een innovatieve en bewezen werkwijze waardoor je regie hebt over je agenda en de praktijk.
  • Lidmaatschap van de coöperatie Flexdokters, met intensieve ondersteuning bij het opstarten en runnen van je eigen praktijk.
  • Bij overname van een bestaande huisartsenpraktijk krijg je begeleiding om de praktijk in te richten volgens de werkwijze van Flexdokters.
  • Toegang tot voortdurende verbeteringen en innovatie.
  • Overzichtelijke investeringskosten (we kijken graag kosteloos met je mee naar jouw specifieke business case).
  • Lid van een enthousiaste en gelijkgestemde groep huisartsen.

Ons aanbod voor stoppers

  • Een extra kans om uw praktijk onder de aandacht te brengen. Maar dan met de meerwaarde van de Flexdokters werkwijze (die beter aansluit bij de wensen van aspirant-praktijkhouders).
  • We denken graag mee hoe we uw praktijkaanbod aantrekkelijk kunnen maken voor een opvolger.
  • We brengen uw praktijk actief onder de aandacht van de doelgroep.
  • Bij een succesvolle match betalen we een bijdrage voor een zorgvuldige overdracht aan de nieuwe praktijkhouder. Dit is dus bovenop de eventuele overnamevergoeding (betaald door de nieuwe praktijkhouder).

Over Flexdokters

Flexdokters is een coöperatie van zelfstandige huisartsen. Het is een organisatie zonder winstoogmerk met inmiddels 22 aangesloten praktijken. Flexdokters biedt ondersteuning die de praktijkhouder in staat stelt vooral dokter te zijn. Onze werkwijze zorgt voor persoonlijke huisartsenzorg met minimale overhead.

Patiënten geven de aangesloten praktijken gemiddeld een 9,0 en zijn zeer positief over de persoonlijke en bereikbare zorg. Onze huisartsen geven Flexdokters een 8,8 en ervaren veel meer regie op hun agenda, betere werk-privé balans en flexibiliteit door onze manier van werken.

rapportcijfer patiënten

rapportcijfer huisartsen

Geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Te mooi om waar te zijn? Nog heel veel vragen?

Snappen we allemaal. Neem contact met ons op dan bekijken we samen de mogelijkheden. Want aantrekkelijk praktijkhouderschap kan. Echt.

Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

Nieuws & Publicaties