Praktijkhouders gezocht

Kom je als praktijkhouder de huisartsenzorg in Friesland versterken?

Zorgverzekeraar De Friesland en Coöperatie Flexdokters werken intensief samen om de huisartsenzorg in Friesland te versterken. Ze worden daarbij ondersteund door regio-organisatie Dokterszorg Friesland. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste huisartsen die een eigen huisartspraktijk willen starten in Friesland. Je krijgt de kans om een nieuwe huisartspraktijk te starten of een bestaande praktijk over te nemen. Dankzij de bewezen werkwijze van coöperatie Flexdokters bieden we je de mogelijkheid meer tijd aan de patiënt te schenken, regie op je agenda te hebben en een goede werk-privé balans te houden.

blank

Ons aanbod

  • Een eigen huisartspraktijk met een innovatieve en bewezen werkwijze waardoor je regie hebt over je agenda en de praktijk.
  • Lidmaatschap van de coöperatie Flexdokters, met intensieve ondersteuning van hen bij het opstarten en runnen van je eigen praktijk.
  • Een praktijk die je zelf kunt vormgeven zodat deze optimaal past bij jouw wensen.
  • Voldoende patiënten in de regio die een huisarts zoeken waardoor je dus snel een volwaardige praktijk en bijhorende omzet kunt realiseren.
  • Draagvlak in de regio van de collega huisartsen.
  • Bij overname van een bestaande huisartsenpraktijk krijg je begeleiding om de praktijk in te richten volgens de werkwijze van Flexdokters.
  • Overzichtelijke investeringskosten.

Over Flexdokters

Flexdokters is een coöperatie van zelfstandige huisartsen. Het is een organisatie zonder winstoogmerk met inmiddels 18 aangesloten praktijken. Flexdokters biedt ondersteuning die de praktijkhouder in staat stelt vooral dokter te zijn. Onze werkwijze zorgt voor persoonlijke huisartsenzorg met minimale overhead.

Patiënten geven de aangesloten praktijken gemiddeld een 9,0 en zijn zeer positief over de persoonlijke en bereikbare zorg. Onze huisartsen geven Flexdokters een 8,8 en ervaren veel meer regie op hun agenda, betere werk-privé balans en flexibiliteit door onze manier van werken.

rapportcijfer patiënten

rapportcijfer huisartsen

Geïnteresseerd? Nieuwsgierig? Te mooi om waar te zijn? Nog heel veel vragen?

Snappen we allemaal. Neem contact met ons op dan bekijken we samen de mogelijkheden. Want aantrekkelijk praktijkhouderschap kan. Echt.

Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.

Nieuws & Publicaties